Prihlásiť sa

Základné Informácie

Absolventi sa uplatňujú ako technológovia, prevádzkoví inžinieri, riadiaci pracovníci v cukrovarníckom, mlynsko-pekárenskom, škrobárenskom, krmovinárskom, konzervárenskom, mäsovom, hydinárskom, mraziarenskom, mliekarenskom, tukárskom a kozmetickom priemysle, ďalej v závodoch pridružených výrob, v kontrolných potravinárskych a zdravotníckych laboratóriách, vo veľkých obchodných spoločnostiach a distribučných zariadeniach

 

link: http://www.fchpt.stuba.sk/sk/ustavy-a-oddelenia/ustav-biotechnologie-a-potravinarstva/oddelenie-potravinarskej-technologie.html?page_id=2406

Zobraziť všetko

Sledujúci

Kontaktuj nás

Oddelenie potravinárskej technológie
Radlinského 9, 812 37 Bratislava

Tel. č. : +421 2 529 230 11
Web:   fchpt.stuba.sk

Pravidlá používania cookies

Pindex používa cookies, aby ti spríjemnil zážitok. Prečítaj si naše  Pravidlá používania cookies.